Forum :.:.: BABICKIE FORUM INTERNETOWE :.:.: Strona Główna :.:.: BABICKIE FORUM INTERNETOWE :.:.:
STARE BABICE
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Zasięg Orange
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
 
To forum jest zablokowane, nie możesz pisać dodawać ani zmieniać na nim czegokolwiek   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum :.:.: BABICKIE FORUM INTERNETOWE :.:.: Strona Główna -> TEMATY ARCHIWALNE 2012
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Robert 69a
jeszcze się wdrażam
jeszcze się wdrażam



Dołączył: 11 Lip 2009
Posty: 14
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Janów

PostWysłany: Śro 1:55, 14 Mar 2012    Temat postu: Zasięg Orange

witam, czy to tylko ja mam kłopot z rozmawianiem przez telefon w sieci Orange, szarpie, urywa, koszmar jakiś, aby złapać dobry sygnał trzeba wykonywać szalone tańce, skłony, przysiady, głowę za okno.....

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Marsto
jestem tu 24/24
jestem tu 24/24



Dołączył: 26 Kwi 2007
Posty: 2730
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 11 razy
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Śro 7:57, 14 Mar 2012    Temat postu: Re: Zasięg Orange

Nie nie tylko ty. Sporo też zależy od telefonu tak dla przykładu na firmowych Blackberry mam często problemy z "czystą" rozmową i z zasięgiem, natomiast na prywatnej starej nokii tego nie zauważyłem.

Jeśli chodzi o internet bezprzewodowy tej firmy to o takim "rarytasie" jak 3g mogę tylko pomarzyć.


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Robert 69a
jeszcze się wdrażam
jeszcze się wdrażam



Dołączył: 11 Lip 2009
Posty: 14
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Janów

PostWysłany: Śro 9:02, 14 Mar 2012    Temat postu:

piszę z Janowa na Andersa, mam SORRY Ericssona nowego, nowe Nokie i klops jest z tym zasięgiem, niestety, chociaż ORANGE mówi, że tu jest wszystko ok. - ściemniacze...powinni dać tu maszt, bo ten z Babic jak widać i słychać nie wystarcza...
A ja używam Neostrady 6 mega i nie narzekam, śmiga jak należy


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Gość







PostWysłany: Śro 9:09, 14 Mar 2012    Temat postu:

W Koczargach Starych dzialanie orange tez beznadziejne, a w play niezla dziura jest miedzy petlą w Hornówku a Izabelinem, zawsze zrywa polączenie. Sad
Powrót do góry
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
woycio64
prawie znawca
prawie znawca



Dołączył: 25 Lut 2010
Posty: 66
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Borzęcin Mały

PostWysłany: Śro 9:24, 14 Mar 2012    Temat postu:

W Borzęcinie Małym, zarówno Orange jak i Play są na granicy zasięgu. Najczęściej jedna kreska na wyświetlaczu i latanie po całym domu szukając zasięgu. Dziwne to, bo przed Zaborowem (między Feliksowem a Wyględami) stoi maszt. Ale pewnie wysyła sygnały... do obcych z kosmosu. No, w końcu Kosmowska blisko. Wink

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Robert 69a
jeszcze się wdrażam
jeszcze się wdrażam



Dołączył: 11 Lip 2009
Posty: 14
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Janów

PostWysłany: Śro 9:27, 14 Mar 2012    Temat postu:

a ja w salonie mam Babice a w łazience Czosnów, hehe

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Michał S.trażak
jestem tu 24/24
jestem tu 24/24



Dołączył: 24 Sty 2006
Posty: 1717
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 7 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Stare Babice

PostWysłany: Śro 9:34, 14 Mar 2012    Temat postu:

Robert 69a napisał:
a ja w salonie mam Babice a w łazience Czosnów, hehe

To nie jedz tyle czosnku - zacznij jeść cebulę, to w łazience będziesz miał Cybulice (dla ułatwienia wieś w pow. nowodworskim) Smile


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
BB
już nie nowy, ale ...
już nie nowy, ale ...



Dołączył: 18 Paź 2009
Posty: 20
Przeczytał: 4 tematy

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Śro 10:08, 14 Mar 2012    Temat postu:

Mieszkam w Koczargach i przez wiele lat korzystałem z Orange, w lutym przeniosłem się do Plusa: różnica jak dla mnie dramatyczna na korzyść tego drugiego.
PZDR:)


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Gość







PostWysłany: Śro 12:14, 14 Mar 2012    Temat postu:

w domu, w zależności ot tego, w którym rogu stanę, mam (wg nazwy na wyświetlaczu):

Połczyńska
Macierzysz
Mazowsze
Mory-Macierzysz
gm. Stare Babice
Piastów
równina Łowicko-Błońska
Groty
Bronisze

i zagadka na koniec:

gdzie mieszkam?

dla ułatwienia dodam, że z domu nie ma możliwości rozmawiania, na żadnym rogu:)
Powrót do góry
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Gość







PostWysłany: Śro 18:46, 14 Mar 2012    Temat postu:

Anonymous napisał:


gdzie mieszkam?


w Jankach?
Powrót do góry
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Gosc
Gość






PostWysłany: Śro 21:04, 14 Mar 2012    Temat postu:

Podczepię się pod temat.
Mieszkam w Zielonkach. Mam telefon w plusie - bardzo kiepski zasięg. Znajomi, którzy mają playa też mają słabo z zasięgiem u mnie. Więc pomyślałem o zmianie na erę znaczy się tmobile.
Ma ktoś z Was w okolicy telefon w tmobile i mógłby powiedzieć coś o zasięgu?
Powrót do góry
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
artmen
już nie nowy, ale ...
już nie nowy, ale ...



Dołączył: 01 Kwi 2010
Posty: 21
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Śro 21:05, 14 Mar 2012    Temat postu:

[link widoczny dla zalogowanych]

Tu macie lokalizację nadajników GSM na terenie Babic i okolic, może ktoś weźmie to pod uwagę przy kupnie działki:)


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
TBA2
Gość






PostWysłany: Czw 9:18, 15 Mar 2012    Temat postu:

W Wojcieszynie z Orange beznadziejnie. Wcześniej miałem w Plusie i nie było problemu.
Powrót do góry
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
babiczanin_m
prawie lider
prawie lider



Dołączył: 13 Sty 2012
Posty: 396
Przeczytał: 1 temat

Pomógł: 8 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Babice

PostWysłany: Czw 9:32, 15 Mar 2012    Temat postu:

Gosc napisał:
Podczepię się pod temat.
Mieszkam w Zielonkach. Mam telefon w plusie - bardzo kiepski zasięg. Znajomi, którzy mają playa też mają słabo z zasięgiem u mnie. Więc pomyślałem o zmianie na erę znaczy się tmobile.
Ma ktoś z Was w okolicy telefon w tmobile i mógłby powiedzieć coś o zasięgu?


Zielonki Parcela. W domu dwie Ery. Bez najmniejszych problemów. Garaż, poddasze, bez ekwilibrystyki Smile. Na etapie budowy jeden z numerów był w Orange. Kiepściutko to działało.


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Lucyfer
jestem tu 24/24
jestem tu 24/24



Dołączył: 19 Mar 2006
Posty: 6670
Przeczytał: 3 tematy

Pomógł: 20 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: gmina Babice - Prawie jak Polska :)

PostWysłany: Czw 18:55, 15 Mar 2012    Temat postu:

babiczanin_m napisał:
Gosc napisał:
Podczepię się pod temat.
Mieszkam w Zielonkach. Mam telefon w plusie - bardzo kiepski zasięg. Znajomi, którzy mają playa też mają słabo z zasięgiem u mnie. Więc pomyślałem o zmianie na erę znaczy się tmobile.
Ma ktoś z Was w okolicy telefon w tmobile i mógłby powiedzieć coś o zasięgu?


Zielonki Parcela. W domu dwie Ery. Bez najmniejszych problemów. Garaż, poddasze, bez ekwilibrystyki Smile. Na etapie budowy jeden z numerów był w Orange. Kiepściutko to działało.


W Koczargach Starych też z czterema Erami nie ma problemu, a z użytkownikami innych sieci trudno się dogadać, bo dochodzi co trzecie-czwarte słowo.


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
To forum jest zablokowane, nie możesz pisać dodawać ani zmieniać na nim czegokolwiek   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum :.:.: BABICKIE FORUM INTERNETOWE :.:.: Strona Główna -> TEMATY ARCHIWALNE 2012 Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Strona 1 z 3

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach

fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin